Klanten vertellen

  • Home
  • Klanten vertellen
Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Compleet advies

Na een prettig en duidelijk introductiegesprek kregen we een compleet en overzichtelijk uitgewerkt voorstel voor het interieur van onze benedenverdieping. Alles werd duidelijk toegelicht met als ondersteuning diverse stalen van de voorgestelde materialen en stoffen, om echt een goede indruk te krijgen. Inclusief vrijblijvende offertes voor op maat te maken meubels. Als extra kregen we ook een uitgewerkte offerte voor de keuken. Al met al een prima ervaring!

Oscar van de Weetering

Top als je er zelf niet meer uitkomt!

Luistert goed en combineert de wensen van de klant heel knap met haar eigen creatieve ideeën. Zeker de moeite waard om Miranda in te schakelen als je er zelf of samen niet meer uitkomt. Mooi praktisch en haalbaar plan opgeleverd waarmee je zo aan de slag kunt. Ik kan haar warm aanbevelen.

Nanda Jansen

Fris en creatief ontwerp

Wij hebben Miranda ingeschakeld voor het interieur van onze slaapkamer en wij zijn enorm verrast door haar frisse en creatieve ontwerp. Miranda is heel fijn om mee te communiceren en heeft ons door het hele proces erg geholpen. Wij kunnen haar aan iedereen aanraden die opzoek is naar een frisse en professionele blik!

Marilynn Wit

Kwaliteit en professionaliteit

Miranda is een topper. Ze luistert goed, werkt haar ideeën overzichtelijk uit en komt met een verrassend advies. We hebben Miranda ingeschakeld voor onze woonkamer en de slaapkamer van onze dochters. Geen seconde spijt van gehad!

Diana Langerak

Vakvrouw!

Miranda weet waar ze mee bezig is en naast dat ze een goed oog heeft voor sfeer en detail is het een fijne collega om mee samen te werken .

Claudia Berndsen

Interieur advies

Miranda is een heerlijk mens met heel veel liefde voor kleur vorm en interieur. Ze luisterde goed naar je wensen en stelt de juiste vragen. Ik ben super blij met haar.

Simone Rommelaars

Een hele goede ervaring!

Miranda heeft ons heel fijn geholpen met onze verbouwing (uitbouw). Ze heeft op basis van onze wensen een heel interieurplan, lichtplan, kleuren- en materialenplan gemaakt. Ze is voor ons naar de keuken- en vloerenzaak geweest om al het nodige te regelen. Dit heeft ons met 2 jonge kinderen ontzettend veel tijd en keuzestress gescheeld. We hoefden alleen nog maar de details en afwerking in te vullen. Miranda heeft goed oog voor het inrichten van ruimten en komt met heel verfrissende ideeën. Heel fijn dat Miranda erg goed bereikbaar/benaderbaar is en we haar regelmatig om advies ter plekke konden vragen. Kortom, een heel goede ervaring!

Arne en Marjolein Rijkeboer

Miranda is een vakvrouw

Miranda is een vakvrouw met veel gevoel voor stijl, altijd vriendelijk en zeer behulpzaam. Kun je op bouwen!

Saskia Trossel

Super cool en blij met haar plan en tips

Wij hebben Miranda ingehuurd omdat wij, vinden wij, zeer druk zijn maar toch graag onze woning willen hypen. Vervolgens heeft Miranda tijdens een leuke kick off geluisterd en doorgevraagd naar onze wensen. Vervolgens is zij gekomen met een plan dat zeer aansluit op onze behoeftes en persoonlijkheden. En dit met veel aandacht voor onze wensen met persoonlijke aandacht! Super cool en blij met haar plan en tips Onwijze aanrader. Fijn mens. Thnx Miranda

Rhys Hoppen

Ze verstaat haar vak

Bij Miranda zit het interieurontwerp en -design gewoon in haar bloed. Ze verstaat haar vak.

Irene Hensen