Klanten vertellen

  • Home
  • Klanten vertellen
Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Vakvrouw!

Miranda weet waar ze mee bezig is en naast dat ze een goed oog heeft voor sfeer en detail is het een fijne collega om mee samen te werken .

Claudia Berndsen

Interieur advies

Miranda is een heerlijk mens met heel veel liefde voor kleur vorm en interieur. Ze luisterde goed naar je wensen en stelt de juiste vragen. Ik ben super blij met haar.

Simone Rommelaars

Een hele goede ervaring!

Miranda heeft ons heel fijn geholpen met onze verbouwing (uitbouw). Ze heeft op basis van onze wensen een heel interieurplan, lichtplan, kleuren- en materialenplan gemaakt. Ze is voor ons naar de keuken- en vloerenzaak geweest om al het nodige te regelen. Dit heeft ons met 2 jonge kinderen ontzettend veel tijd en keuzestress gescheeld. We hoefden alleen nog maar de details en afwerking in te vullen. Miranda heeft goed oog voor het inrichten van ruimten en komt met heel verfrissende idee├źn. Heel fijn dat Miranda erg goed bereikbaar/benaderbaar is en we haar regelmatig om advies ter plekke konden vragen. Kortom, een heel goede ervaring!

Arne en Marjolein Rijkeboer

Miranda is een vakvrouw

Miranda is een vakvrouw met veel gevoel voor stijl, altijd vriendelijk en zeer behulpzaam. Kun je op bouwen!

Saskia Trossel

Super cool en blij met haar plan en tips

Wij hebben Miranda ingehuurd omdat wij, vinden wij, zeer druk zijn maar toch graag onze woning willen hypen. Vervolgens heeft Miranda tijdens een leuke kick off geluisterd en doorgevraagd naar onze wensen. Vervolgens is zij gekomen met een plan dat zeer aansluit op onze behoeftes en persoonlijkheden. En dit met veel aandacht voor onze wensen met persoonlijke aandacht! Super cool en blij met haar plan en tips Onwijze aanrader. Fijn mens. Thnx Miranda

Rhys Hoppen

Ze verstaat haar vak

Bij Miranda zit het interieurontwerp en -design gewoon in haar bloed. Ze verstaat haar vak.

Irene Hensen